Na ons laatste ontbijt in Keur Moussa vertrokken we naar
Saint-Louis. Tijdens de 200km lange tocht stopten we bij een super grote markt
in Thiès, waar de gids ons trakteerde op lokale oliebollen. Hierna aten we voor
het eerst in 5 dagen nog eens Westers. Tijdens het 2de deel van de
tocht stopten we bij een 1000 jaar oude baobab.Dit is de heilige boom van
Senegal.
Omstreeks 18u bereikten we ons charmant hotel in Saint-Louis.Mooie
kamers met WiFi, privébadkamers en een lang gemiste warme douche. Daarna lekker
Italiaans gegeten met als dessert chocoladetaart! Nu gaan we slapen want morgen
starten we vroeg.
Vele groetjes
Uw verslaggever van dienst: Cédric
Italiaans eten in Senegal, foei ;-) ,morgen frieten en biefstuk zeker :-)
BeantwoordenVerwijderenTof dat we jullie toch een beetje kunnen volgen met enkele foto's en verslagen.
BeantwoordenVerwijderenAmuseer jullie daar maar goed!!
Geniet er maar van!
Ik kijk al uit naar de verhalen die jullie allemaal zullen vertellen
Groetjes
Els ;-)